016/53.00.68
Info@twinkelfee.be

 Kledij :

«Je kan alle mooie, nette en propere kledij ( gewassen en gestreken!) bij ons binnenbrengen. Gelieve telefonisch een AFSPRAAK te maken!

«Wij nemen hoofdzakelijk merkkledij aan van  goede kwaliteit! Belangrijk is: geen vlekken, geen beschadigingen, recente kledij (max 2j). Door het grote aanbod zijn wij zeer selectief, het is aan te raden thuis al zelf heel goed te sorteren en enkel de recentere stuks en alles in zeer goede staat binnen te brengen.(max 30 st)

«Wij selecteren alle kledij  waarvan wij denken dat het goed gaat verkopen, stellen dan een lijst op, met een beschrijving van de kledij, de prijs en een nummering. De kleertjes die op de lijst komen presenteren we op een aantrekkelijke manier in onze winkel. De overige kledij krijgt u uiteraard terug.

«De kleertjes die verkocht worden, worden aangeduid op de lijst, u krijgt 40% van de verkoopprijs.

«Het prijzen van de kledij gebeurt door ons.

«We volgen de seizoenen en zullen bijgevolg in ‘t voorjaar lente-zomerkledij aanbieden en in het najaar  herfst-winterkledij. Gelieve hier ook rekening mee te houden als u kledij binnenbrengt. Zomer binnenbrengen vanaf dec,jan,feb en winterkledij vanaf juni, juli, aug! Op tijd bijzijn want we zitten gauw vol!

Belangrijk!

Er kunnen geen afspraken meer gemaakt worden om kledij binnen te brengen, alles staat vol, ook zomer 2018!

«Wij doen mee met de soldenperiode, ( -50%!!), indien u bepaalde kledij niet wil laten afprijzen dient u dit zelf op voorhand mee te delen, zodat die kledij indien niet verkocht al voor de soldenperiode kan apart gehouden worden.

«Rond de seizoenswissels (vanaf 1 februari en 1 augustus) wordt van elke lijst een inventaris opgemaakt, de verkochte spullen krijgt u dan uitbetaald, de overige kledij kan u terug meenemen. (u komt daarvoor zelf langs, u krijgt hiervoor geen mail!)

«Kledij die niet wordt afgehaald ( na max 3 maand!) wordt geschonken aan een goed doel.(oa Moeders voor moeders, Ivoorkust,,,)

Baby-uitzet en speelgoed:

«Baby-uitzet en speelgoed is ook heel welkom, hier hanteren we in principe hetzelfde systeem als bij de kleertjes. 

«Baby-uitzet en speelgoed wordt niet elk seizoen gewisseld,maar kan ook niet voor onbepaalde tijd in de winkel blijven staan, we spreken met u een termijn af.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal, beschadiging of verlies van binnengebrachte goederen!

Alvast bedankt voor uw vertrouwen in ons! Wij doen ons best om uw spulletjes in een leuk kader een  nieuwe bestemming te geven ! VAN HARTE xx Sofie

Nieuws en Info

OVERNAME

Sinds Februari 2018 wordt Twinkelfee uitgebaad door een nieuwe eigenares. Hierbij komen wat wijzigingen kijken. Zo is de transitie gestart van Twinkelfee naar Twinkelfeetjes. Bij deze nieuwe start hoort dan ook een nieuwe website. Twinkelfee.be zal binnnenkort plaats maken voor twinkelfeetjes.be. Deze website is reeds online, maar de twee zijn nog niet gelinkt.

Neem zeker alvast een kijkje...

ALLES ZIT VOL!

Er kunnen helaas geen afspraken meer gemaakt worden voor zomer 2018, alles zit vol! Er is overvloed en onze handen kunnen niet meer volgen …

Speelgoed en uitzet wel steeds welkom op afspraak

ECOCHEQUE'S 

Wij Aanvaarden ook ecocheque's

Openingsuren

maandag   gesloten
dinsdag   9u30 - 12u30 &
13u30 - 17u30
woensdag   9u30 - 12u30 &
13u30 - 17u30
donderdag   gesloten
vrijdag   9u30 - 12u30 &
13u30 - 18u00
zaterdag   10u00 - 17u30
zondag   gesloten

Open elke eerste zondag van de
maand van 10u tot 13u