016/53.00.68
Info@twinkelfee.be

Twinkelfee is geboren vanuit 2 jonge moeders met jonge kinderen die zelf regelmatig op zoek gingen naar tweedehands kinderkledij en speelgoed. Er is een overvloed tegenwoordig, dus waarom niet alles hergebruiken? Beter voor het milieu en beter voor onze portemonnee!

Als we alles kunnen terugvinden in 1 winkel, zonder te moeten zoeken op het internet of alle tweedehandsbeurzen af te schuimen dachten we... In feb 2011 openden we onze deuren te Haacht, maar na een paar jaar bleek het pand al snel te klein, er is nu eenmaal zoveel vraag om spullen binnen te brengen. Dus Vanessa gaf Twinkelfee een nieuw leven in een groter pand.

Tegenwoordig kan je alles vinden bij Twinkelfee, van hippe merkkledij van zeer recente collecties aan zeer democratische prijzen tot retrospullen, oud en nieuw speelgoed (steeds in zeer goede staat en compleet), alles voor de baby (slabben, flessenverwarmers, autozitjes, badjes, bedjes, parken, kortom alles wat je nodig hebt!).

Elk jaar is er ook meer vraag naar kerst en verjaardagskadootjes.
Tegenwoordig worden er ook regelmatig geboortelijsten gelegd, een fijne bijdrage aan het milieu weeral en een zeer bewuste keuze!

Bij Twinkelfee houden we van gezelligheid, omgang met mensen en kinderen, proberen stil te staan in het hectische leven zodat mensen in een rustige sfeer kunnen rondneuzen en dit straalt Twinkelfee ook uit.

Neem effe tijd voor jezelf en kom gerust eens kijken ;)

Iedereen is van harte welkom!
Sofie

Nieuws en Info

OVERNAME

Sinds Februari 2018 wordt Twinkelfee uitgebaad door een nieuwe eigenares. Hierbij komen wat wijzigingen kijken. Zo is de transitie gestart van Twinkelfee naar Twinkelfeetjes. Bij deze nieuwe start hoort dan ook een nieuwe website. Twinkelfee.be zal binnnenkort plaats maken voor twinkelfeetjes.be. Deze website is reeds online, maar de twee zijn nog niet gelinkt.

Neem zeker alvast een kijkje...

ALLES ZIT VOL!

Er kunnen helaas geen afspraken meer gemaakt worden voor zomer 2018, alles zit vol! Er is overvloed en onze handen kunnen niet meer volgen …

Speelgoed en uitzet wel steeds welkom op afspraak

ECOCHEQUE'S 

Wij Aanvaarden ook ecocheque's

Openingsuren

maandag   gesloten
dinsdag   9u30 - 12u30 &
13u30 - 17u30
woensdag   9u30 - 12u30 &
13u30 - 17u30
donderdag   gesloten
vrijdag   9u30 - 12u30 &
13u30 - 18u00
zaterdag   10u00 - 17u30
zondag   gesloten

Open elke eerste zondag van de
maand van 10u tot 13u